vineri, noiembrie 21

Cand femeia plange, omenirea evolueaza

1. Femeia nu mai accepta sa locuiasca in copac. Plange... Barbatul descopera pestera

2. In pestera e frig. Femeia plange. Barbatul descopera focul.

3. Copiii tipa de foame. Femeia plange. Barbatul descopera toporul, arcul si bata si pleaca la vanatoare.

4. De la atata carne, Copilul se imbolnaveste de scorbut si beri-beri. Femeia plange. Barbatul descopera agricultura.

5. Deoarece mamutul se lasa cu greu ucis, Barbatul lipseste prea mult de acasa. Femeia plange. Barbatul incepe sa creasca animale domestice: vaca, oaie, porc, gaina, etc.

6. Femeia s-a saturat de friptura facuta la tepusa cu garnitura de boabe verzi fierte mancata de pe o frunza. Plange. Barbatul descopera olaritul.

7. In pestera e curent si umezeala si din cauza asta copiii racesc, fac pneumonie si mor. Femeia plange. Barbatul construieste mai intai un bordei, apoi o casa din lemn si piatra.

8. A venit iarna si e frig. Femeia plange. Barbatul descopera ca pielea si blana animalelor moarte se poate prelucra si confectioneaza haine.

9. Hainele din piele, precum si alea din blana, put. Femeia plange. Barbatul descopera pe rand hainele din lana (care sunt aspre si zgarie - Femeia plange), hainele din in (care tot aspre sunt - Femeia suspina) si intr-un final hainele de matase (care par a fi multumitoare - Femeia zambeste). Mai tarziu, Barbatul rezolva si problema mirosurilor emanate de pieile si blanurile mentionate mai sus.

10. Diverse treburi lipsite de importanta cum ar fi protectia turmelor de animale si starpirea potentialilor pradatori tin Barbatul departe de casa. Femeia plange. Barbatul domesticeste cainele si pisica.

11. Femeia observa ca seamana prea mult cu semenele ei. Incepe sa planga. Barbatul inventeaza fardurile si bijuteriile.

12. Femeia se plictiseste de atata stat in casa si vrea sa-si largeasca orizontul. Normal, incepe sa planga. Barbatul inventeaza roata, domesticeste calul si descopera barca pentru ca femeia e fragila si oboseste repede. In plus, nimeni n-ar vrea sa o auda iar plangand... peste ani...

n. Femeia simte nevoia de a "evada" din cotidian. Nu are timp, bani sau dispozitie pentru excursii in strainatate, cu prietenele s-ar plictisi, la TV nu e nimic de vazut, afara e vreme urata. Capac peste toate, ca de obicei, Barbatul nu e acasa si oricum nici el n-ar intelege mare lucru. Femeia ar avea asaaaaa… un fel de chef de a scrie ceva care sa-i aduca complimentele unor necunoscuti si sa fie o chestie care sa pastreze anonimatul si absolut totul trebuie sa fie sub control si… Pentru a nu stiu cata oara in istorie, Femeia incepe sa planga. Barbatul inventeaza blog-ul.

Morala: Cand femeile plang, umanitatea evolueaza.

Alta morala: Fara femei am fi trait si acum in copac.


Citeste si:
- Testi psihologic. Cati de F sunt?
- Test despre tine. Prioritati in viata

4 comments:

Vladi Martinus

Mihai, articolul asta este absolut genial! :) Printre cele mai bune articole pe care le-am citit pe blog-ul tau.
Imi place atat de mult, incat o sa-i fac si un link de la mine de pe blog :)

De Vito

mercic :)

anca

genial post:))))))

Mircea Ordean

E frumos ce spuneţi voi aici, dar eu am altă părere, mai puţin romantică. Cel puţin în cuplu, am senzaţia că femeia plînge deseori pentru a-l influenţa pe soţ (care e sensibil la durere, inevitabil, fie şi pentru că rezonează cu cea suportată de el de-a lungul anilor).
În acelaşi timp, după a mea neînsemnată părere, cred că plînsul femeii este şis emn că nu are de gînd să schimbe ceva, în interiorul ei, în comportamentul ei.
Plănge şi o ia de la capăt. Spre acelaşi prag de sus.

Dar bineînţeles că bărbaţii sănt vinovaţi de toate relele conjugale de pe lumea asta...

  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP