vineri, ianuarie 16

Am gasit solutia pentru Romania !!

Cum sunt vremurile pe care le traim, o stie fiecare. Totusi, ca sa tragem o concluzie, trebuie sa ne raportam la parerea celor mai multi. Asadar, situatia e cam nasoala. O stim multi, o spun sondajele de opinie. O stire din toamna lui 2008 arata ca romanii sunt tot mai afectati de bolile psihice.

Ce s-o mai lungim, schimbarea genereaza stres, iar romanii au tot avut parte de schimbari in ultima vreme. Asa se face ca in ultimii 20 de ani afectiunile psihice in randul conationalilor nostri au crescut cu 100%, adica s-au dublat pur si simplu.

Uite ce mai zice stirea:

Depresiile sunt cele mai frecvente tulburari psihice in randul romanilor. De regula, totul porneste de la stres sau de la saracie, intrucat in Romania, conform studiilor, sunt trei milioane de oameni care traiesc la limita subzistentei.

Si eu vad in viata mea de zi cu zi oameni carora as putea spune ca le mai fileaza cate o lampa. Ba pe motiv de stres, ba pe incertitudine sau nesiguranta, saracie, etc. Am lucrat pana acum cateva luni intr-un loc in care parea destul de suspect sa zambesti. Am plecat repede dar ma gandesc la cei care au ramas acolo. Cum sa nu tampesti in conditiile astea dar totusi sa nu realizezi poate ce ti se intampla?

Solutia mea? Antidepresive la toata lumea! Asa cum in scoli se da lapte si corn la copii la fel si in viata reala ar trebui sa ni se serveasca antidepresive. In cantitati moderate. Mai ales soferilor, politicienilor, functionarilor de la ghisee... dar in general multor categorii care e clar ca au nevoie.

Am avea un chef de munca iesit din comun, am fi mai draguti unii cu altii, ne-am iubi, respecta, stima, aprecia, baga in seama mai mult. Daca vreunul din cititorii acestui blog ajunge vreodata la guvernare, sa se gandeasca la acest aspect.

Eu o sa-i dau un "ping" cu postul asta si Parlamentului dar ma tem ca, daca lor nu le iese nimic din afacerea asta, s-ar putea sa nu-i intereseze...

Aboneaza-te la RSS
Click! Adauga acest blog la Favorite


Citeste si:
- Gandirea pozitiva. Esti sclavul gandurilor?
- Test despre tine. Prioritati in viata
.

2 comments:

Anonim

Imi pare rau sa te dezamagesc, Mihai, dar trebuie sa iti spun ca antidepreseivele nu sunt o solutie-o matusa de-a mea a luat antidepresive timp de cativa ani si din cauza lor a dezvoltat o tumoare pe creier. Si, din cate am inteles, inevitabil la asta duce consumul indelungat (oricat de moderat ar fi). In plus, ele dau si dependenta.

Cippy

Nu m-ai dezamagit, Vladi. Solutia era ea cam utopica dar o sa ma amagesc in continuare la gandul ca soferii, functionarii, politicienii, delincventii si altii s-ar putea schimba, chiar si pentru o zi. Antidepreseivele au intr-adevar multe efecte secundare... ca sa nu mai spun ca s-ar goli Romania, caci fac praf si viata sexuala. Oricum din ce stiu eu, stresul cauzeaza mai mult cancer iar antidepresivele tocmai il combat, ma rog... F.f. multe alte medicamente au efecte secundare. Eu totusi le-as da... macar o luna...:)

  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP