marți, ianuarie 27

Abia astepti sa-ti inseli iubitul/iubita...

Ti-ai insela vreodata partenerul? Nuuu. Vei raspunde imediat, cuprins brusc de un har divin si un proumbel alb care zboara mancand pamantul ca sa se aseze deasupra capului tau. Ei bine, departe de mine gandul de a-ti face un proces de intentie, dar eu cred ca lucrurile nu stau chiar asa, fie ca esti baiat sau fata. Caci cred ca multi dintre noi stam cuminti la cutie (constient sau inconstient) pana asteptam un moment favorabil ca sa declansam atacul.

Am in minte mai multe imagini. Ceea ce vreau sa spun este ca a insela nu inseamna neaparat a face sex cu altcineva. Si asta... mai ales asta, dar nu numai. Tii minte reclamele la ciocolata Primola, in care atat el cat si ea abia asteapta sa-i plece sau sa-i adoarma partenerul doar pentru a se infrupta singur/a din deliciosul dulciu? Ei bine, asta e tot o forma de "tradare".

Dar sa trecem in viata reala... stiu multe fete care aleg sa stea cu un baiat doar in lipsa unei alternative mai bune. Decat singure, mai bine cu el, isi spun ele. Iar cand apare fereastra, pac-pac, au trecut intr-o alta barca. Vor alege fara regret un altul mai bogat, mai sanatos, mai bine facut, mai inteligent sau mai spiritual.

Barbatii. Pai barbatii in ziua de astazi au in gene doua lucruri: sa fie usor prostuti - si deci prostibili - si sa faca sex. Iar daca ei sunt o partida suficient de acceptabila, se vor gasi multe fete care sa aiba grija sa si-i doreasca si, in ultima instanta, sa-i aiba. De ce sa-i aiba? Pentru a-i putea controla mai usor. Apropos, si acum vorbesc din experienta strict personala. Am cunoscut suficiente fete care au avut impresia ca daca... nu stiu, am iesit cu ele la un suc, le-am giugiulit sau mai stiu eu ce le-oi fi facut... gata, sunt al lor forever, au facut sacrificiul suprem pentru mine, nimic de-acum incolo nu va mai fi la fel. Gresit...

Mai departe... De cate ori nu te-ai gandit: sa mai spele si el vasele... sa mai dea si ea cu aspiratorul... sa se duca si singur la cumparaturi... se descurca ea cumva... nu ne vedem week-endul asta, ca mi-e cam lene... parca m-as uita la un film in seara asta... as mai juca un joc, as mai sta un pic pe net... Astea sunt tot forme de tradare a partenerului. O forma de egoism, mai accentuata sau nu, avem cu totii in noi. Care se manifesta cand ti-e lumea mai draga sau cand te arde mai tare la degete.

In loc de concluzie, ce am vrut sa spun in randurile de fata este ca tradarea poate lua mai multe forme. Chiar daca nu ai facut sex cu altcineva, in interiorul relatiei, asta nu inseamna ca sufletul ti-e inocent ca un bebe mic. Ai avut tu grija sa ai alte sentimente sau manifestari nu tocmai ortodoxe vis-a-vis de partener, care nu te fac chiar sfantul din icoana.

Iar daca esti cumva in stadiul de vesnic indragostit/a... pai ramai asa cat mai mult timp cu putinta. Departe de mine gandul de-a te trezi din visare. Ai grija totusi ca, la un moment dat , trece si asta iar lumea in care te vei trezi este departe de a fi una idilica...


Aboneaza-te la RSS
Click! Adauga acest blog la Favorite


Vezi si:
- Cum sa vorbesti cu un baiat/fata
- De ce este sexul un tabu. Dilema nerezolvabila
.

2 comments:

Anonim

Poate suntem noi misogini, nu stiu... Dar sunt de acord cu tine la partea cu femeile care stau cu un barbat din lipsa unei alternative. Evident, exista si exceptiile care intaresc regula.
Cat despre inselat... in 5 ani de relatie, eu si iubita mea (fosta) nu ne-am inselat nici macar o data... fizic. Ca la un moment dat, am inceput sa ne intrebam cum ar fi cu altcineva, este cat se poate de adevrat.
Insa, inselatul este un termen destul de relativ. Cunosc persoane care considera ca sexul cu altcineva nu este inselat, atat timp cat nu implica sentimente. Mai cunosc si fete care considera ca daca ai un ton mai bland cu o alta fata sau ii vorbesti frumos, o inseli... Revin la ce ziceam intr-un comentariu anterior: sunt prea greu de inteles pentru mine... :)

Cippy

mesajul central al postului este ala in care niciunul nu suntem atat de inocenti pe cat ne-ar placea sa fim. asteptam de la altii devotamentul... dar oare noi suntem pregatiti sa-l dam pe al nostru? raspunsul care a rezultat a fost ca nu. daca e chiar asa, intr-adevar e destul de relativ, vorba ta, si depinde cine judeca... :)

  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP