vineri, decembrie 19

Senzualitate

Daca vrei sa fii o femeie adevarata trebuie sa fii senzuala. O femeie senzuala este diferita de femeia-barbat. Nu schimba rolurile! Lasa barbatii sa fie barbati, iar tu fii femeie. Cunosti o femeie senzuala dupa mai multe aspecte: se comporta femeieste, isi cunoastre rolul si rostul (dar si valoarea, poate), nu sare calul, are sex-appeal, poate nu exagerat. Buzele fac parte din senzualitatea femeii, iar pe fotografia de mai jos am denumit-o fix asa: senzualitate.


Aboneaza-te la RSS
Click! Adauga acest blog la Favorite


Citeste si:
- Horoscop sexi, erotic si de dragoste al zodiilor
- De ce nu vor femeile sa faca sex
.

2 comments:

Anonim

Femei senzuale... cate mai exista la noi, Mihai...? Prea putine, iti zic eu. Chiar vorbeam zilele trecute cu o amica de-a mea depre faptul ca au dus fenomenul emanciparii la extrem, ajungan uneori chiar sa refuze ca masa/bautura sa le fie platita de catre un barbat. Si lista poate continua. Din pacate, prea multe vor sa fie "barbate", crezand ca asta este o dovada a valorii. Din pacat, se inseala amarnic

Cippy

da, corect. noi totusi stam cat de cat bine. din ce am mai vazut si auzit, prin strainatate e si mai dezastru. lasa ca o sa luam noi barbatii locul in curand:)

  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP