sâmbătă, decembrie 6

Natura umana. Dracusorul din fiecare

Eu cred ca in fiecare om exista un dracusor. Si, la fel ca in desenele animate, dracusorul ala il impinge sa mai faca din cand in cand cate o tampenie. Asa suntem noi oamenii, nu ne putem abtine. Am primit pe mail zilele trecute niste fotografii care se doreau f.f.f. haioase, despre cum sa faci misto de oamenii beti.

Facute probabil prin America, ele se potrivesc si la noi foarte bine. Ideea e in felul urmator: oamenii se imbata, se fac praf si pulbere ca nu mai stiu ce e cu ei. Sfarsesc lati pe unde ii apuca si zac acolo pana isi revin.

Aici intervin smecherii de serviciu, care le fac tot felul de farse, fotografii, etc.... profitand de starea lor de inconstienta. Fotografiile de mai jos mi se par orice, numai funny nu.

Morala povestii este ca este foarte posibil ca multi dintre noi sa nu ne dam inapoi daca am fi pusi in situatia "smecherilor" din fotografie. Dracusorul ne impinge sa punem si noi umarul, pentru ca pare a fi foarte distractiv sa faci misto de un seaman de-al tau. Recunosc cinstit ca si eu, la viata mea, i-am mai facut o gluma nevinovata cate unui betiv, am mai profitat de inocenta cate unui naiv, dar in doze si in cantitati rezonabile... N-as vrea sa fiu in pielea celor de mai jos, care se trezesc din betie si constata cam ce li s-a intamplat. Gresesc?

Vezi si:
- Cum profita hackerii romani de naivitatea omului
- Nu avem toti acelasi noroc in viata
- Curiozitati omenesti

Aboneaza-te la RSS
Click! Adauga acest blog la Favorite



  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP