sâmbătă, decembrie 6

Horoscop sexi, erotic si de dragoste al zodiilor


Berbec

Femeia
Nu poate fi cunoscuta cu adevarat decat in pat. Extrem de sensibila, feminina si pasionala, ea se daruieste mai mult pentru propria ei placere, decat pentru cea a partenerului. Trebuie sa dai dovada de fermitate si sa nu-i permiti sa te joace pe degete. Atunci cand nu obtine o satisfactie sexuala pe masura, femeia Berbec isi vede de drum. Nu incerca sa-i impui un program sexual redus pentru ca o vei vedea din ce in ce mai rar. Ii place concurenta in actul sexual si ii place sa ia initiativa. Prefera sa stea deasupra, sa controleze actul sexual, dictandand procesul de declansare a orgasmului. Te poti astepta la tipete, zgarieturi si muscaturi. Practica legaturi foarte scurte dar intense, fiind dominata de instinctul sexual.

Barbatul
Este agresiv, energic, plin de imaginatie. Cu el niciodata nu stii incotro te indrepti dar oriunde te vei trezi, vei simti ca traiesti. Este barbatul care nu manifesta interes pentru pozitia clasica, barbatul deasupra femeii, asta daca nu cumva nu te-a dorit deja pe capota masinii. Cu el beneficiezi din plin de placerile actului sexual. O data ce ati ajuns in dormitor, nu vei apuca sa-ti scoti hainele, el ti le va sfasia. Daca nu ai chef sa te culci cu el mai bine stai acasa si te uiti la televizor. Berbecii nu se joaca cu astfel de lucruri. Cand te doreste nu-l intereseaza altceva, conteaza pe el doar in privinta initiativei, de masurile de precautie trebuie sa te ingrijesti tu. Ei vor senzatii socante si interzise, iar atunci cand nu li se ofera saisfactie, devin irascibili.


The image “http://www.zodii.ro/images/cache/4cda14f674a3b31c094daec6ba639d62.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Taur

Femeia
Nu este interesata de noutati, ea vrea sa fie satisfacuta si atat. Daca doresti sa aplici tehnici noi, trebuie sa o iei treptat, numia dupa ce i-ai castigat increderea. Aceasta femeie este conservatoare si se adapteaza greu. Este o amanta exigenta, te va lasa fara suflare, fiind domeniul in care exceleaza. Apreciaza micile semne de atentie, fara a o putea pastra cu asta prea mult, o mangaiere,un sarut.

Barbatul
Calm si puternic, are nevoie de timp pentru a se hotari dar nu se lasa pana nu-si atinge scopurile vizate. Este cunoscut in numeroase cazuri ca fiind amantul ideal, fiind sensibil si intelegand sentimentele partenerei sale. Este insa lipsit de imaginatie, jocul sa preliminar fiind studiat ca un spectacol de teatru. Dar, desi la el totul se petrece in virtutea traditiei, nu vei fi dezamagita. Cel mai tare atuu insa al Taurului este abilitatea sa de a prelungi actul sexual. Nu contati niciodata pe initiativa lui daca doriti o pozitie exotica. Ii plac insa actiunile orale.

The image “http://www.zodii.ro/images/cache/1e4533174055007d1f80a4a94b166bc2.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Gemeni

Femeia
Nu are nevoie de un loc special, bancheta masinii, o sala de cinematograf sau balconul unui teatru sunt suficiente. Nu o grabi caci ii place sa faca totul in ritmul ei. Ii place jocul intreg, de la a-i face curte la excitarea sentimentala si pana la apogeu. In general aceasta femeie poate fi cucerita foarte usor. Actul sexual nu constituie o necesitate pentru ea. Este foarte curioasa si ii place sa faca doua lucruri concomitent. In jocul preliminar actului sexual ea combina sarutul cu stimularea altor zone erogene. Este deseori bisexuala, iar in legaturile amoroase cu propriul ei sex isi schimba frecvent rolul.

Barbatul
Nu-l vei auzi niciodata gafaind. Poate provoca senzatiile dorite de partenera deoarece cunoaste exact caile pe care trebuie sa le strabata. Il ispiteste mai degraba ideea decat actul in sine. Prefera sa faca dragoste cu lumina aprinsa, oglinda fiind un stimulent preferat. Unii chiar se filmeaza in timpul actului sexual. Barbatul Gemeni se aprinde treptat, nu-l amuza amorul frantuzesc preferand alte jocuri preliminare. Se poate excita muscandu-te de ureche, mangaindu-ti usor spatele. Foloseste din plin excitatia verbala, discutiile pe aceasta tema, care ii aduc un succes garantat. Comportamentul sau vizeaza in principal propria sa satisfactie. Dar nu te vei plange, chiar daca te vei simti ca un cobai, deoarece aceasta practica jocuri sexuale ignorate de ceilalti barbati. Nu-i acorda prea mare incredere deoarece spune ce vrei sa auzi si oricand este in stare sa te abandoneze si sa isi aleaga alta victima. Idealul sau in viata il reprezinta diversitatea.

The image “http://www.zodii.ro/images/cache/6b09d1f5ad40f4919b327880c239042d.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Rac

Femeia
Daca tu crezi in inutilitatea casatoriei, femeia Rac iti poate fi o amanta devotata. Nu face niciodata primul pas in domeniul relatiilor sexuale deorece ii este teama ca initiativa ei sa nu fie prost inteleasa. Daca reusesti sa o stimulezi, imaginatia ei erotica se va elibera de orice obstacole. Dar o poti inchide in carapace printr-un simplu cuvant sau gest deplasat. Nu va asteptati sa ti se daruiasca pe bancheta masinii, trebuie sa gasesti momentul si locul potrivit. Ea tine sa fie admirata, asa ca un compliment este foarte important in jocul preliminar.

Barbatul
Ii place rolul de mentor, asa ca trebuie sa-i dai impresia ca el te va initia in misterele sexualitatii. La inceputul relatiei evita vulgaritatea, pentru ca el prefera sa-si idealizeze partenera, deci orice gest mai brutal reduce sansele unei legaturi sexuale de durata. In preludiu este rafinat si eficient pentru ca urmareste satisfacerea reciproca. Prefera sa inceapa preludiul, in alta parte, nu in pat. Principala lui calitate este faptul ca memoreaza si reconstituie tot ce a intreprins pentru a excita o femeie. Astfel, experienta dobandita este in permanenta perfectionata cu ajutorul imaginatiei.

The image “http://www.zodii.ro/images/cache/d7b43be8f10f5828752d43293182e3de.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Leu

Femeia
Este ferm convinsa ca orice barbat ar fi fericit sa o aiba si astfel, nu te astepta sa-ti iasa in intampinare. Daca este nemultumita nu-ti va spune nimic, considerand ca tacerea este o arma mult mai redutabila. Rar le vezi triste, nici macar atunci cand sunt indragostite. Se bucura din plin de relatia cu partenerul pentru a-si hrani propriul "Eu" dandu-i apoi fara scrupule cu sutul. O data excitata, devine un partener patimas, numerosi fosti amanti pot dovedi acest lucru prin cicatricele cu care au ramas. La incheierea actului sexual asteapta sa-i fie elogiate posibilitatile sexuale. Incearca sa domine in actul sexual. Ii permite barbatului sa patrunda pe jumatate, dupa care schimba pozitia astfel incat acesta sa-i poata admira corpul, coplesind-o cu complimente.

Barbatul
Are nevoie de sex ca de aer. Orice cucerire noua reprezinta o posibilitate de etalare a propriilor capacitati. Personalitatea lui dominanta calca in picioare orice principii. Considera ca toate femeile trebuie sa-l doreasca dar acest lucru il face vulnerabil in fata femeii care si-a propus sa-l cucereasca. Ca amant nu suporta ezitarile sau apropierea lenta. Sa nu fi modesta si tacuta, Leului ii plac femeile care isi exteriorizeaza placerea pe care el i-o ofera. Daca il refuzi va trece imediat la alta femeie. Este genul conservator, orice perversiune este exclusa.

The image “http://www.zodii.ro/images/cache/bdb31d36331b4df5d590dced1e86cffb.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Fecioara

Femeia
Prefera barbatii care au rabdare, care asteapta momentul in care actul sexual devine inevitabil. Considera ca barbatii care sunt adeptii unei relatii pur fizice nu inteleg si nu apreciaza adevarata importanta a actului sexual. O data hotarata sa se daruiasca nu vei fi dezamagit. Ca loc, prefera propria ei casa. Poate transforma un sarut intr-o trairea erotica egala aproape cu actul in sine. Explica-i ceea ce doresti si ea va face tot pentru ati oferi placere. Pentru ea actul sexual reprezinta un act de ospitalitate la fel ca si cafeaua de dimineata.

Barbatul
Nu are initiativa in acest domeniu. Apreciaza punctualitatea, tactul, bunele maniere, discutiile intr-un cerc larga de probleme la partenera. Atunci cand va veni momentul noptii intime, el isi va aduce pijama, periuta de dinti, camasa, sosete pentru a doua zi. E posibl ca el sa-si faca cunoscute preferintele sexuale dinainte, fara expresii vulgare fireste. Cunoaste bine anatomia feminina si stie exact ce anume o excita. Nu astepta insa de la el o imaginatie sexuala, dar va face totul pentru a asigura placerea partenerei. Desconsiderarea pe care o poarta sexului poate evolua in indiferenta.

The image “http://www.zodii.ro/images/cache/a87568ecd875f0b5b20642030a27b433.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Balanta

Femeia
Adora "spectacolul". Pregateste cu mare atentie scena actului sexual. Ii place sa studieze reactile partenerului. Ii plac toate jocurile preludiului, inclusiv cele verbale. Poseda un exceptional control al muschilor vaginali, pe care si-i poate contracta si relaxa determinand ejacularea partenerului fara a recurge si la alte miscari. Este foarte sensibila la orice atingere a capului. Nu fi niciodata brutal. Isi iubeste corpul pe care si-l stie creat pentru a fi admirat. Ii place s avada ca nu rezisti impulsului de a o atinge. Deseori ajunge la narcisism.

Barbatul
Este foate preocupat de gradul in care esti satisfacuta. Nu forta ritmul si foloseste-ti varfurile degetelor pentru ca e sensibil la orice atingere. Cunoaste anatomia feminina, are imaginatie eortica si intuitie exacta. Este rezistent si e posibil ca tu sa fi cea care spune "Ajunge". In preludiu este rabdator, sensibil si plin de imaginatie. Nu este fidel, nu vede nimic rau in a avea mai multe relatii concomitent, cei mai multi gigolo fiind nascuti sub acest semn.

The image “http://www.zodii.ro/images/cache/baf5b07c998d94ff366487e6d4c88322.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Scorpion

Femeia
Aceasta nu poate atinge orgasmul decat discutand despre sex. Nu cunoaste oboseala si va face tot posibilul pentru ca noaptea sa ramana de neuitat. Scorpionul este cel mai sexual semn al zodiacului. Nu neglijeaza nici cele mai mici detalii. Atunci cand este interesata de un barbat, il urmareste cu inversunare si nu accepta sa i se raspunda cu "nu". Este foarte important pentru ea ca in timpul actului sexual sa-si controleze orgasmul si face orice pentru a-l prelungi pe al pertenerului. Vrea sa domine, sexul reprezentand pentru ea o alta forma a relatiilor stapan-sclav.

Barbatul
Este un animal sexual redutabil. Cunoaste anatomia femeii si are o imaginatie foarte activa. Are o energie inepuizabila, merge direct la tinta, nu il preocupa rafinamentul tehnicii. Provocand durere se excita mult, simtimd nevoie sa domine femeia. Ii place sa-i divinizati organul sexual. Este predispus la ciudatenii sexuale. Ii place actul sexual neconventional, sperand sa ramana de feicare data cu experiente de neuitat.

The image “http://www.zodii.ro/images/cache/ea1ba9c23018945c4500decae253ab35.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Sagetator

Femeia
Ii place ca actul sexual sa aiba loc pe nisipul marii. Prefera sa treci cat mai repede peste preludiu. Este capabila de orgasme repetate. Este incapabila sa se daruiasca unui singur barbat dar are parte de multe experiente si putine trairi adevarate. Nu manifesta interes pentru jucariile sexuale.

Barbatul
Zboara ca o albina de la o femeie la alta. El place actul sexual dar nu simte ca pamantul se invarteste. Pentru el excitarea se afla in cautare iar distractia in preludiu. Femeia care ajunge cu el in dormitor poate avea parte de deziluzii. Limba sa poate deveni un instrument diabolic cand se apropie de zonele erotice ale femeii. Manifesta un interes deosebit pentru picioarele femeii. Simte o atractie puternica pentru bisexualitate. Pentru el sexul reprezinta viata iar el vrea sa incerce totul in viata.

The image “http://www.zodii.ro/images/cache/afb500280ecf2f4ab7ea1764aebe49c9.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Capricorn

Femeia
Se excita foarte usor, chiar de la o imbratisare. Ii place sa preia comanda in timpul actului sexual. Nu-i plac surprizele, vrea sa stie dinainte ce i se pregateste. Deoarece detine o mare rezistenta sexuala, pretinde acelasi lucru si de la partener. Ii place sa zgaraie, sa muste si sa scanceasca, actul sexual reprezentand o competitie salbatica iar orgasmul este recompensa acesteia.

Barbatul
Sexul trezeste in barbatul Capricorn lucrul cel mai bun de care acesta este in stare. Prefera ca femeia sa-i cunoasca prefereintele si sa-i vina in intampinare. Are rezistenta unui maratonist. Este de parere ca actul sexual trebuie executat in confort. Este capabil sa va sfasie hainele sau sa va raneasca. Cu cat il respingi mai mult cu atat il vei intarata mai tare. Este inclinat spre perversiune si sadism. Majoritatea prefera sa ejaculeze patrunzand pe la spate.

The image “http://www.zodii.ro/images/cache/089499dc18336e2bdf2ee8a9783f7f31.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Varsator

Femeia
Este neobisnuita deci are nevoie de un barbat pe masura. Are o imaginatie exceptionala si manifesta un interes pentru incercarile de a obtine placeri noi. Daca este dezamagita, recurge la masturbare. Stie ca mintea unui barbat reprezinta cel mai erotic organ al acestuia. Nimic nu i se pare interzis.

Barbatul
La el contactul incepe in minte, nu-i place incalzirea si prefera sa atace direct. Are o bogata imaginatie sexuala. Se indragosteste repede dar evita sa se casatoreasca. O data excitat devine un amant magnific, plictisindu-se de o singura pozitie.

The image “http://www.zodii.ro/images/cache/6486cc6c148e4ab010cc2c69f45eb406.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Pesti

Femeia
Are tendinta de a juca teatru. Dorind sa placa, nu-si permite sa refuze prea des. Nu accepta nici o interdictie in domeniul sexual. Filmele sexy sau lecturile de acelasi gen o excita, fiind dispusa se experimenteze orice numere de acrobatie sexuala. Va face totul pentru placerea partenerului. Ii place ca in timpul actlui sexual sa poarte bujuterii.

Barbatul
Vrea sa domine intrgeul act sexual. Trebuie sa primeaca neaparat ceea ce solicita atunci cand o solicita. Prefera o partenera activa si cu multa experienta. Cunoaste asteptarile unei femei si fac orice pentru a-si transforma visele si fanteziile erotice in realitate.

Citeste pe DespreOM si:
- De ce nu vor femeile sa faca sex
- Nu se mai prea face sex
- Cum sa vorbesti cu un baiat/fata

Aboneaza-te la RSS
Click! Adauga acest blog la Favorite



4 comments:

Anonim

:))))
excelenta idee, Mihai!
Iti dai seama ca o sa-ti sara numarul de vizitatori la cifre astronomice. :)

Cippy

haha. nu ar fi rau dar nu asta e scopul principal. vreau sa mai deversific un pic temele. daca sunt toate prea grele si eu ma plictisesc:)) stii tu ca si de caviar te saturi daca e prea mult. iar daca creste si traficul cu ocazia asta toate lumea are de castigat;)

Anonim

da da... stiam ca nu asta este scopul. Doar ziceam asa, in gluma.
Ce-i drept, si eu mai simt din cand in cand nevoia de a mai schimba din tonul articolelor. Din pacate, o fac cam rar. :)

Cippy

e interesant blogul tau asa cum e. astept sa mi se plieze o idee pe ceva ce ai scris tu, pentru a-ti intoarce favorul si sa-ti pun si eu un link intr-un articol:) te pandesc deci:) de fapt cred ca tocmai mi-a venit o idee:)

  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP