duminică, decembrie 14

De ce naiba tin la prietenii mei?

Nu-mi dau de mancare, foarte rar de baut (si oricum dupa aia ies si eu pe interval cu ceva), mai uita sa ma caute, sunt si ei ocupati si mai nou fac copii. Deci de ce naiba mai tin la prietenii mei? Pai tin pentru ca doar pe ei ii am. Sau ei sunt singura avere care ma intereseaza pe mine.

Am observat ca, odata cu trecerea timpului, iti faci tot mai greu prieteni. Nu mai am nici eu, nici altii, chef de construit legaturi trainice care sa reziste probei timpului. Fie ca realizam sau nu, o relatie de prietenie (cu un baiat sau o fata, indiferent) necesita timp si efort in a o pastra si intretine. Majoritatea, daca nu toti prietenii mei adevarati, sunt dintre cei pe care i-am facut in vremuri imemoriale. Fie prin liceu, fie prin scoala generala fie prin facultate. Am si prieteni mai noi dar parca tot aia vechi sunt mai buni :)

Nu stiu, poate sunt eu fara chef uneori sau e felul meu de a protesta fata de unele aspecte ale lumii contemporane. Cel putin asa imi place sa cred... Iar ei sunt o mostenire a trecutului, o valoare pe care o port cu mine din alte timpuri. Sunt astea cateva explicatii, poate neadevarate in totalitate. Nu resping noul, Doamne fereste, dar parca tot cei vechi sunt un pansament mai bun de pus pe rana. Am trecut prin destule cu fiecare ca sa ii dau laoparte asa usor.

Ne stim povestile, ne stim glumele, radem la aceleasi lucruri, facem misto de aceleasi chestii. Am prieteni pe care nu-i vad cu lunile. Nu se supara, nu ma supar ca nu dam telefoane. Revederea e mereu aceeasi, suntem ingaduitori unii cu altii, chiar daca nu avem mereu vorbele la noi. Vin ele dupa cateva minute.

Fratilor, care mai aveti prieteni tineti naibii de ei. Suntem animale sociale si aveti/avem nevoie unii de altii. Si dati-le din cand in cand cate un telefon sau un buzz pe messenger doar pentru a spune uazzup!! :)

Citeste si:
- Omul care uita de unde a plecat
- Nu-ti dori sa fi prea bogat
- Ai fost vreodata in minoritate?

Aboneaza-te la RSS
Click! Adauga acest blog la Favorite



  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP