marți, noiembrie 18

Victoria's Secret. Ce lenjerie se mai poarta?

Se zice ca visul secret al oricarei femei e sa poarte o data in viata lenjerie intima de la Victoria's Secret. 35 de super modele au prezentat crema cremelor in materie de lenjerie intima, in Miami Beact Florida, Statele Unite. Nu orice lenjerie ci o colectie pe 2008 a Victoria's Secret. Adica a casei de moda care este mamica tuturor lenjeriilor intime pentru femei. Chiloti si sutiene de lux, cu alte cuvinte, pentru cei ce inca se fac ca nu inteleg.

Modele precum Heidi Klum, Miranda Kerr, Adriana Lima sau Alessandra Ambrosia au urcat pe catwalk (podium) intr-un show despre combinezoane obraznice, lenjerie sexy si cate-o pereche de aripi pe ici pe colo. Postul de fata poate fi si pentru barbatii largi la inima si un pic la buzunar... ca tot se apropie luna cadourilor... ;)

68 de costume au fost purtate in total de manechine, inclusiv un sutien de 5 milioane de dolari. Musicianul Usher a incheiat show-ul, insa alte vedete precum Paris Hilton sau P. Diddy s-au aflat in public. In continuare cateva fotografii din spectacolul care a avut loc zilele trecute.

Citeste si:
- Limbajul corpului sau cul sa-l "ghicesti" pe celalalt
- Nu se mai prea face sex
- Fetelor, care se sacrifica pentru Michael Scofield?

Ti-a placut articolul? Aboneaza-te la RSS

2 comments:

Anonim

Mihai, sunt de acord cu tine ca Victoria's secret este un fel de etalon in materie de lenjerie intima si ca orice femeie care se respecta isi doreste asa ceva.
Personal, insa, nu am remarcat nimic special la articolele lor de lenjerie. Nu ma impresioneaza decat modelele care prezinta lenjeria :) Si, crede-ma, sunt pasionat de lenjerie intima feminina (nu in sesnul ca mi-as dori sa o port eu :) )si am urmarit multe brand-uri de lenjerie.
Eu unul, sunt un mare fan al firmei braziliene de lenjerie intima Sensualle. Iti recomand si tie, daca esti curios, sa arunci un ochi pe site-ul lor (www.sensualle.com.br)

Cippy

Chiar am observat si eu ca revin la moda chilotii cu talie de pe vremea bunicii. Au vazut ca sunt cateva modele diferite. Probabil in 2009 vor reveni si cei cu manecute:)

  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP