vineri, noiembrie 7

Parerea mea despre... (ep.3) Azi - Mihaela Radulescu

Of, Mihaela. Cum l-ai lasat tu pe Elan Schwarzenegger si te-ai dus cu tancul (ţâncul) ala de Dani Otil. Pai ce parere mai pot sa am eu despre tine? Ai lasat ditamai milionar/miliardarul ala evreu, cu care te-ai mai si tinut de mana in ziua divortului... Pentru cine? Pentru un saltimbanc de la National TV? Pai asa diva esti tu??

Mihaela e considerata de unii profesionisti din breasla ei un ziarist bun. Destul de foarte bun. Adica tine o emisie live de cateva ore, e spontana, haioasa, stie sa spuna o gluma acolo unde trebuie... da din gura si tot asa. De acord. Doar ca nu straluceste, parerea mea. Nu a transformat ticurile astea profesionale in calitati veritabile.

Femeie puternica

Nu imi displace personajul dar nici nu ma impresioneaza. Cu toate astea trebuie sa remarc ca femeia e pe felie. Adica e femeia fatala din show-biz-ul romanesc. Sunt convins ca lasa atat o dara de parfum cat si de "respect" pe oriunde trece. A fost, a disparut, a rabdat, s-a mutat prin televiziuni si iat-o din nou pe prima pagina a ziarelor.

Mai un act de caritate, mai o cearta cu cealalta diva (Andreea Marin, evident) mai un bungee jumping, direct de pe motocicleta, cu Dani... Mihaela a stiut sa speculeze tot ce era de speculat. Probabil, mai mult ca sigur, ca este si o femeie puternica. Doar asa rezisti la tavalugul cu care are de-a face.

Nu e nici urata, dar nici exagerat de frumoasa. Doar ca suma calitatilor ei e net superioara altor fatuci, care de fapt nici nu mai exista in jurul ei. Ca e totusi din alta liga fata de Andreea Raicu, nu? Andreea Marin? Pe Andreea a propulsat-o emisiunea ei foarte mult, dar nu despre asta e vorba...

Attention seeker whore

Deci Mihaela... Este o attention seeker whore si ea, ca si doamna Banica. Adica sa vorbesc eu cel mai mult, daca tot e emisiunea mea... sa scrie ziarele despre mine, sa ma iubeasca barbatii. Acum si faza cu Dani. Doamne ajuta sa nu fie asa, insa eu o suspectez pe doamna Radulescu fosta Schwarzenberg, ca ceva nu e in regula cu noua ei iubire. Dani asta, o fi el baiat simpatic, dar parca nu e nici el din liga ei. Tare mi-e teama ca e doar o toana de-a ei, pentru a depasi socul divortului, de a mai capta si un pic de atentie a presei cu ocazia asta si a-i arata fostului ca uite ce tinerel mi-am tras, bosorogule.

Sa nu am dreptate, le doresc tot binele, insa tinerilor porumbei nu le dau prea multe luni impreuna de aici incolo. Adica maxim inca doua-trei plimbari cu motocicleta, probabil si un Revelion impreuna (e greu sa-ti gasesti altul asa repede)... Cat despre anul viitor... Hm, nu-i prinde vara. Am fost cam rautacios, dar sunt personalitati publice, merge...

Un lucru insa nu pot sa i-l contest Mihaelei Radulescu. Acela de a fi o femeie foarte desteapta. Orice se poate spune, dar ca nu e desteapta, nu. Iar pentru asta ii iert jumatate din pacate. Despre cealalta jumatate... sa vedem cine urmeaza dupa Dani ;)

Citeste si:
- Restul parerilor despre...
- Prison Break. Fetelor care se sacrifica pentru Michael Scofield?
- Carmen si Emil. Se poate si discret

3 comments:

Anonim

De acord, un baiat precum Dani e bun pentru reconfirmarea feminitatii, dar in cele din urma Mihaela va avea nevoie de un barbat.

Anonim

Perfect de acord cu tot ce zici, Mihai.
Personal, nu o plac deloc pe "Mihaela". dar nici pe alte "dive". Tot ce fac este sa atraga atentia.
Chiar ieir citeam, intr-un tabloid ca a inceput o batalie pe averea lui Elan. Cum se face ca aceasta "diva", independenta, filantropista, etc. a ajuns prin procese pentru impartirea bunurilor? Intrebarea este retorica...

Cippy

@ cristina - corect. merci de vizita, te mai astept si cu comentarii.

@ vladi - ma bucur sa-ti citesc din nou comentariul. dap, bogatii parca-s mai zgarciti ca noi ceilalti. in cazul mihaelei, tii minte ca isi cumpara nush ce genti de mii de euro si lenjerie si are o super masina, toyota prius, hibrid, daca nu ma insel. care costa si aia vreo 20.000 de euro. nu-i mai ajunge nici ei:))

  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP