luni, noiembrie 3

Nu se mai prea face sex

Eu asa cred. Nu stiu, e doar un feeling, adica nu e un postulat, nici o axioma. Adica eu cred ca sexul se face mai mult la televizor, prin reviste si ziare. Ok, sexul vinde. Iti place sa citesti despre sex, eventual sa discuti despre sex, dar chiar te dai in vant dupa sex? Sex din ala de cursa lunga, nu ma refer la o partida cand si cand...

Sunt mai multe mituri pe care incerc sa le demontez in postul de fata, precum cel ca femeia e oricand pregatita sa faca sex, ca toate/multe femei/barbati sunt buni la pat sau ca lumea face sex in draci.

Eterna si grabita tranzitie

Nu. Lumea nu cred ca face sex in draci. Cu atat mai putin acum, intr-o lume din ce in ce mai grabita. Un secol al vitezei in care oamenii sunt din ce in ce mai obositi, o tranzitie care nu se mai termina si care iti lasa putine resurse la sfarsitul zilei. Citisem acum ceva vreme un studiu cum ca barbatii romani sunt pur si simplu terminati de perioada post-revolutionara. Au luat schimbarile petrecute la nivelul societatii fix in plex si isi revin mult mai greu ca femeile. Pai sa faci sex in conditiile astea??

Femeile la fel. Cand dau de barbati ca cei descrisi mai sus, le mai vine sa lugu-lugu? Prefera ciocolata, sa citeasca o carte sau sa le doara capul.

Rutina si cheful

Cred asadar ca factorii exteriori se reflecta si in pat. Dar nu e doar asta. In viata reala nu e ca in filme. In viata reala esti presupus sa ai o partenera stabila, pe care o vezi si seara si mai ales dimineata, si tot asa vreme de... nu stiu... luni, ani de zile. Aceeasi partenera pe care, la inceput, ca la orice inceput, o vedeai ca pe incarnarea tuturor dorintelor tale. Vremea trece, ea e tot acolo, nimic nou sub soare... Aceleasi pozitii, aceleasi ridicari de picior, aceleasi gemete la aceleasi miscari...

In viata reala nu mai ai cheful pe care il aveai odata, daca il aveai si pe ala. Cunosc cazuri de cupluri care fac sex de cateva ori (nu prea multe pe luna) dar cunosc si cazuri de cupluri care fac sex de cateva ori pe an dar si un caz in care efectiv nu mai fac deloc. Din cauza lui, spre disperarea ei.

Dar, si un sfat. In America exista Oprah. Winfrey. Si ea il tot invita pe dr. Oz. Ei bine doctorul asta, celebru in State spune ca ar fi bine sa ai cam 200 de orgasme pe an. Eu as traduce "e bine sa ai cat mai multe". Asta pentru ca iti intinereste cu cativa ani varsta fizica.

Celelalte mituri si Beyonce

Pentru ca m-am lungit exagerat deja, o sa mai spun pe scurt acum, si elaborez alta data, urmatoarele: evident ca femeile nu sunt pregatite mereu pentru sex. Vedem mereu in filme cum pac-pac si ajung in pat. Nu, femeia trebuie sa fie pregatita si mental si fizic si igienic pentru asta. Si 2. Desi multe arata de-ti pica fatza, nu toate sunt bune la pat. Majoritatea femeilor nu sunt bune la pat. Spun asta si astept injuraturile pe adresa redactiei. Fie sunt complexate, fie insuficient experimentate, fie barbatii pe care i-au avut au fost varza, fie nu sunt incurajate de parteneri, fie cate si mai cate.

Si cu asta inchei. Foarte multi barbati o iubesc pe Beyonce. Femeia fatala, corp impecabil si restul dotarilor. Teoria mea este ca se comporta uneori ca o virgina iar la pat este spre dezastru. Daca voi avea vreodata onoarea, voi reveni cu un post si pe tema asta si evident cu detalii.

Citeste si:
- De ce nu vor femeile sa faca sex?
- Noul. Ne provoaca sau ne sperie?

Ti-a placut articolul? Aboneaza-te la RSS

2 comments:

Anonim

Astept cu nerabdare post-ul cu Beyonce! :)
Mihai, si mie mi se pare oarecum trist ca nu se mai face amor/dragoste (hai sa ii zicem asa, fiinda atunci cand zici sex, toata lumea se gandeste la ceva scurt, ceva de o noapte, etc.). Totusi, daca citesti studii in domeniu (eu am citit prima data in "Economia: Regulile Jocului, a lui M. Didier) o sa observi ca in aceasta "era a vitezei", oamenii au mult mai mult timp liber decat acum 50 sau 100 de ani. Am senzatia ca lumea a uitat de adevaratele bucurii ale vietii si se concentreaza prea mult asupra unor chestiuni materiale efemere.
Personal, nu cred in chestii cu barbati/ femei buni/bune la pat. Depinde foarte mult de fiecare partener- unii prefera sex-ul linistit, pozitii clasice, etc. Altii prefera sex-ul "salbatic". Cred ca, cel putin intr-o relatie, in materie de sex conteaza enorm de mult comunicarea intre parteneri. Iar o viata sexuala implinita poate fi chiar stalpul de sustinere al relatiei.

Cippy

da, sunt de acord si eu cu completarea ta si e binevenita: nu conteaza cum e sexul atata vreme cat partenerii se inteleg/comunica. cred insa ca oamenii sunt mai normali/banali decat sunt prezentati in reclame/ziare. cat despre beyonce, lucrez la asta:)

  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP