sâmbătă, noiembrie 29

Barbatul tau. Cum sa stii daca te iubeste

Cum sa stii daca te iubeste nu e un raspuns chiar asa de simplu de dat. Adica poate fi, dar daca nu te-ar interesa articolul nu l-ai citi... daca te intereseaza inseamna ca sunt ceva probleme. Despre asta e vorba...:)

Poate fi si un articol de verificare pentru barbati, ca sa stie daca o iubesc intr-adevar pe ea, asa cum cred, sau ce ar trebui sa faca sa-i si arate, sa-i demonstreze treaba asta.

Oricum, nu toti barbatii urla de pe acoperisul casei ca sunt indragostiti. Multi dintre ei (cei care conteaza) tin cu dintii de aceasta informatie, ca si cum daca ar dezvalui-o ar insemna sfarsitul lumii. E destul de frustrant sa fii cu un barbat care nu-ti marturiseste aceste sentimente. Iar tu vrei sa fii sigura de unele aspecte...

In mod evident nu sunt prea multe femei care isi doresc sa-si petreaca luni de zile sau si mai rau, ani, asteptand ca barbatul lor sa-si proclamen dragostea. Totusi, daca il banuiesti ca are ceva sentimente pentru tine, exista si cateva indicii care pot arata clar ca este pur si simplu in limba dupa tine.

Promisiuni

Atunci cand te gandesti daca te iubeste, ai in vedere daca isi tine promisiunile fata de tine. Ar putea sa para un lucru banal si simplu, dar crede-ma - nu este. Un barbat indragostit, lulea sau nu, de o femeie, va avea mereu grija sa-si tina promisiunile fata de ea. Daca spune ca va fi acolo la un anumit moment, apai va fi acolo.

Daca spune ca va face ceva pentru tine, apai va face. Daca face promisiuni pe care nu le respecta, atunci nu e un om prea atent. Iar un om nu prea atent, nu e indragostit. E simplu.

Deciziile tale

Daca un barbat iti sustine deciziile, indiferent care ar fi ele, atunci iarasi el este indragostit de tine pana peste cap. Un barbat indragostit vrea sa fie fanul numarul unu al femeii respective. O va aclama si si-i va spune ca ea este cea mai tare. Nu o sa-i spuna niciodata ca el crede ca ea poate mai mult, chestii de-asea, si nu o va judeca pe baza deciziilor luate in cariera sau in viata. El vrea ca ea sa stie ca o sprijina neconditionat.

Suna des?

Este iarasi usor sa-ti raspunzi la intrebarea daca si cat de mult te iubeste, fiind atenta la cat de mult te suna. Stim, sau ar trebui sa stim, ca barbatii nu se omoara sa puna mana pe telefon si sa sune o femeie. Cel putin nu asa de des pe cat ii suna femeile pe barbati.

Anyway, daca un barbat este indragostit, pai el vrea sa auda vocea iubitei. Vrea sa stie cum se simte, ce face, daca are o zi buna. Vrea sa stie cand o poate vedea si cat de bine il face ea sa se simta. Daca te suna zilnic sau chiar de cateva ori pe zi, nu ai niciun motiv sa te indoiesti de dragostea lui.

Astea ar fi. Evident ca mai sunt si alte sugestii... oricum, tu ca o buna cunoscatoare a lumii si a naturii umane ar trebui sa ai indiciile tale proprii legate de intrebarea din titlu. Multi barbati sunt adevarate carti deschise pentru un ochi avizat. Trebuie doar sa fii atenta...

Citeste si:
- Cum sa tii un barbat langa tine
- Nu se mai prea face sex
- Barbatii romani, niste papagali

Aboneaza-te la RSS
Click! Adauga acest blog la Favorite



  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP