luni, octombrie 20

Parerea mea despre... (ep.1.) Azi - Elena Udrea

Demarez azi acest serial pe blogul de fata. Un serial in care imi voi da cu parerea despre oamenii care ne inconjoara. Personalitati dar nu numai. Oameni ce au calitati dar mai ales defecte pe care incearca sa le ascunda. Voi scrie despre ei asa cum ii vad eu cu bune si rele. Astept si comentariile voastre pentru a elimina pe cat posibil doza de subiectivism. Asadar, astazi o trecem prin furcile caudine pe Elena Udrea.

De ce am inceput cu Elena Udrea? Pentru ca presa ultimelor saptamani abunda de stiri cu ea. E prezenta peste tot. Ne vrea votul cu orice pret, atat al tinerilor dar si al pensionarilor, al gospodinelor sau al muncitorilor... al tuturor daca se poate.

Elena Udrea este unul din prototipurile femeii de succes din Romania. A profitat de o nisa favorabila pentru a iesi in fata si nu s-a mai lasat dusa de acolo. Am auzit cu totii de ea, in urma unei gafe pe care a facut-o. Pe cand era consilierul presedintelui Basescu, a fost invitata la emisiunea lui Robert Turcescu de la Realitatea TV si a fost intrebata cine e presedintele Norvegiei. Evident ca n-a stiut, pentru simplul motiv ca Norvegia nu are presedinte. Are rege, fiind regat.

Ma rog, a fost gafa care a facut-o celebra. Ea n-a stiut cine e presedintele Norvegiei, dar toata lumea a stiut in schimb cine e Elena Udrea.

Blonda de la Cotroceni, banala si introvertita?

De-acolo totul a devenit simplu. "Blonda de la Cotroceni", cum a fost numita intre timp de presa, a urcat incet-incet. A fost cea care a declansat criza dintre PNL si PD, dintre Basescu si Tariceanu prin intermediul biletelului acela roz, care de fapt era galben si prin care Tariceanu ii cerea nu stiu ce favor lui Basescu.

Elena Udrea vrea prim-planul cu orice pret. Vrea sa ramana in cartile istoriei, vrea sa aiba un rol de jucat. Vrea sa fie mai mult decat decolteul generos, rochiile scurte sau parfumurile scumpe pe care le foloseste. Vrea sa fie la masa celor bogati.

Altfel e o tipa destul de banala, usor introvertita. Poate a fost o fetita cuminte cand era mica. Cred ca avea si codite si era rosie in obraji. Nu stralucea. A invatat insa regulile jocului iar faima si celebritatea i-au adus si ii aduc cu siguranta mai multe avantaje.

A crosetat in direct la televiziune, a dat cu mopul, a prezentat stiri la MTV, are si un blog foarte citit si mai nou s-a intalnit si cu bloggerii. Asta dupa ce cu o saptamana inainte s-a intalnit cu precupetele intr-o piata din Bucuresti dintr-un sector in care candideaza.

Cu Elena, show-ul mediatic e asigurat

Iata ca in Romania, pentru a fi politician de succes nu-ti trebuie prea multe calitati. O gafa care sa te propulseze in atentia oamenilor, abilitati de manipulare a presei, ceva tupeu si multa indiferenta, ca sa nu zic nesimtire. Parul blond este iarasi o calitate, dar asta trebuie insotita neaparat de cele spuse mai devreme. Sigur ca un sotz bogat nu strica, Elena il are, dar asta mai mult pentru confortul psihic si eventual pentru a se scurge undeva veniturile suplimentare pe care tu le poti aduce ca politician.

Caci Elena Udrea este mai nou si politician, este secretar executiv al PDL. Adica ceva scula in partidul lui Base. Anyway, ii prevad un viitor politic stralucit, pentru ca a facut prea multe valuri pentru a nu fi aleasa. O vom vota, pentru ca fara ea viata politica ar fi mai saraca. Daca televiziunile generaliste nu ne prea dau programe de calitate, macar cele de stiri sa ne mai dea show. Iar Elena Udrea este furnizorul perfect de show.

Citeste si:
- Politicianul roman. Un nesimtit?

2 comments:

Anonim

Da, cred ca ai dreptate in mare parte cu ceea ce spui. Si mie mi se pare strearsa blonda, dar se misca totusi. Dar oricum nu mai e alta ca ea in politica. Sau cel putin cu dotarile ei:))

Anonim

BLONDA NU NUMAI CA ESTE STEARSA DAR ESTE SI PROASTA TOT CE AREALIZAT A REALIZAT PRIN PROSTIREA ALTORA CA A FOST COCOS SAU BASE SAU CHIAR PE NOI TOTI CARE NE UITAM LA EA SI O ADMIRAM PT GENTI SI TOALE DE ZECI DE MII DE EUR DE FAPT ACESTEA FIIND FACUTE CADOU DE NOI TOTI PRIN PLATA PARCARILOR SAU PLATA DRUMURILOR SAU A TOT CE FACE COCOS AFACERI SU STATU DRUMURI MARCAJE ETC

  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP