vineri, octombrie 3

Mircea Badea – romanul momentului?

Asa s-ar putea spune. Este unul dintre cei mai apreciati moderatori tv, mai ales de catre generatia tanara. Inclin sa le dau dreptate, mai ales ca tarisoara noastra duce o lipsa acuta de modele. Adica din toata oferta pe care o avem pe piata, Mircea se califica din multe puncte de vedere.

Este tanar, frumusel, mor multe fete dupa el, spontan, haios si nu in ultimul rand, foarte bine pregatit. Merge la sala? Merge. Are muschi? Are. Creier? La fel. Auzisem ca obisnuieste chiar sa colinde cate 10-15 minute pe saptamana cluburile bucurestene, pentru a lua pulsul oamenilor, al celor despre care vorbeste. Caci este un aspect important acela de a nu te instraina, de a nu te inchide intr-un turn de fildes sau cristal si a relata cu condescendenta de acolo.

Mircea chiar pare un om modest. Timid pe alocuri, mai ales in confruntarile sociale. Asta nu-i scade din prestigiu… dimpotriva.

A reusit sa-l faca uitat chiar si pe Andrei Gheorghe, un idol si el, dar al altor vremuri. Acum e cool sa te uiti la Mircea Badea, e de bonton sa discuti despre ce a spus el la o cafea si asa mai departe.

Stie sa imbine seriosul cu umorul, iar pentru asta si nu numai, ia o nota mare de la subsemnatul. Cat va rezista? Nu pare un balon de sapun, deci sa speram ca mult si bine. Poate ca nu degeaba, la un sondaj de opinie recent, de la sfarsitul lui septembire, Mircea a iesit in primii 3 oameni stimati de tinerii romani.

  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP