vineri, octombrie 3

Despre Om sau doza de normalitate - intro

Demarez proiectul despreom.blogspot.com in ideea de a vorbi despre un subiect de care uitam din ce in ce mai des. Omul. Vorbim sau auzim discutandu-se des despre ce a facut x, sau y, despre nu stiu care om simplu, politician sau personalitate publica. Nu foarte multi ne oprim, pret de o secunda, din ale noastre sa ne gandim “da’ de ce?”. Care sunt resorturile psihice sau umane care l-au determinat sa actioneze intr-un fel sau altul.

Luam de bune toate care ni se baga pe gat si foarte rar ne punem intrebarea “ce este in spatele lucrurilor si mai ales al oamenilor”. Ne multumim cu putin si trecem mai departe fara a intoarce macar capul.

Vom vorbi asadar aici, in acest spatiu virtual, despre oameni. Despre categorii de oameni, despre mine, despre tine… despre cati apucam. Fara abordari patimase sau excesiv de subiective. Vom fi doza zilnica de normalitate.

Imi voi da asadar cu parerea despre multi dintre cei care ne inconjoara, voi fi si aspru si tolerant cu ei dar si cu mine. Vom afla treptat-treptat (sau asa ar trebui) ca suntem destul de diferiti, chiar daca ne asemanam uluitor.

De precizat ca blogul de fata nu are pretentia unei abordari psihologice sau stiintifice, in adevaratul sens al cuvantului. Sunt doar constatari de bun simt, ale unui om care a trecut prin cateva experiente la viata lui, si care doreste sa imparta cu ceilalti ceea ce a mai acumulat. Mult sau putin.

Invit cititorii acesui site sa-si dea cu parerea si sa corecteze eventualele greseli, sa-si spuna punctul de vedere in legatura cu subiectele discutate si chiar sa contribuie cu pareri sau unghiuri diferite ale povestilor de aici. Doar asa vom putea avea cu adevarat o imagine de ansamblu a ceea ce discutam.

Numele meu de scena e De Vito. De la Danny de Vito, dar daca tineti neaparat poate fi si de la Adi de Vito. Cum considera fiecare. Am in jur de 30 de ani si sunt din Bucuresti.

Click AICI pentru a-mi trimite un email

Incerc sa nu fiu indiferent, incerc sa-mi pese, ceea ce va recomand si voua. Un pic de pasiune ajuta intotdeauna.

Sa purcedem deci la drum...

1 comments:

Anonim

astept cu nerabdare sa-ti citesc articolele. Mai ales ca acum ai facilitat adaugarea de comentarii.

  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP