marți, octombrie 14

De ce nu vor femeile sa faca sex?

Acesta este un articol scris de mine, evident, deci de un barbat, nemisogin, care expune lucrurile asa cum le vede el. Freud s-a chinuit toata cariera, pentru a spune la final ca n-a reusit sa inteleaga sexul frumos. Ia sa vedem eu ce-am inteles...

Pai femeile vor sa faca sex. Asta e prima concluzie la care am ajuns. Vor, isi doresc si le mai si place. Doar ca nu recunosc. Am multi prieteni care s-au chinuit sau se chinuie sa-si gaseasca o partenera. Sunt frumusei, la locul lor... ok. Cand a primit unul dintre ei un sex oral (platit) a cotcodacit o saptamana pe tema asta, ca si cum ar fi fost cel mai scump cadou cu care se putea alege in viata asta.

Alti prieteni, cand au nimerit intr-un oras mai mare, se mirau ca prostovanii despre cat de multe femei sunt in jurul lor, ca si cum ar fi vazut pentru prima oara specia cu pricina. Si totusi de ce sunt femeile atat de greu abordabile?

Codul genetic

Sunt inabordabile sau par asa, pentru ca asa scrie in codul lor genetic. Asta ar fi o alta concluzie. Sunt mai multe decat barbatii si totusi mai "smechere". De mici opereaza cu alte concepte. De la papusi, la felul in care sunt obisnuite sa se exprime. La fel, tot in codul genetic scrie ca femeile sunt cele care au grija de copii, deci se preocupa inclusiv de aspecte care tin de mediu, pe cand barbatii sunt cei care aduc prada din padure, deci trebuie sa se concentreze pe mai putine lucruri, pentru a nu pierde vanatul.

De-aici o prima diferenta in modul de gandire si de abordare. Femeia simte. Poate sa simta si sa perceapa intentiile barbatului, cat de mult poate intinde coarda. Stie de asemenea instinctiv ca fructul oprit este cel mai dorit. De-aici si tendinta de a refuza, in primele instante, avansurile barbatului.

A nu incerca sa intelegi femeia

Este, deci, nerecomandabil de a intelege prea mult femeia. Risti sa-ti pierzi capul. Si cand o cuceresti si in restul timpului. Nu stiu inca daca o face intentionat (sunt tentat sa spun ca da) insa are in sange predispozitia de a-ti suci mintile. De a actiona atat de inconstant incat ea insasi nu-si mai gaseste logica. Inclusiv in materie de sex. Nu o spun doar eu ci si o serie de resurse la care acum nu mai stiu sa va trimit.

Cu toate astea, cum spuneam, femeia vrea sa faca sex. Vrea sa fie dominata, vrea un Fat Frumos pe cal alb care s-o ia si s-o duca spre culmi neatinse. Intrebarea care se pune este: sunt barbatii acei feti-frumosi pe care si-i doreste ea? Pai unii da, altii nu... Asta nu inseamna ca nu si-l doresc. Despre barbati, intr-un post viitor, deci stati prin preajma.

Primaria - ultima frontiera

Acum asta cu sexul... de fapt este o exprimare metaforica, in cele din urma. Pentru ca femeia vrea sa faca sex, insa punctul final in care vrea sa ajunga este Primaria. Pai daca a facut sex cu tine, ar fi bine sa ajungeti la starea civila, ca altfel s-ar putea sa nu fie prea bine. Caci ea cauta, instinctiv, unul cu care sa-si faca un cuib, sa faca 1 milion de copii si sa nu-si mai bata apoi prea tare capul cu asta.

Scump, doamna, scump...

Dar, ca sa ajungem de unde am plecat.... asa e firea lucrurilor. Sunt mult mai multe femei decat barbati pe pamantul asta. Sau s-o luam altfel: numerele sunt egale, insa dupa o anumita varsta femeile tind sa devina mai multe intrucat barbatii mor mai repede. Deci unde concurenta e mai mare si mijloacele de adaptare sunt mai elevate. Femeile cauta barbatii dar nu isi vand pielea usor.

Bineinteles ca vorbim de femeile care prefera sexul si barbatii - ciocolatei... dar fiti fara grija, sunt destule...:)

Citeste si:
- Omul care uita de unde a plecat

  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP